Gevaren, Robijnstraat & Meestersweg

Welkom in Swalmen

Voor iedereen is er wat wils in Swalmen. De verschillende Leef Kind locaties hebben allemaal iets unieks te bieden. Wil je de locaties eerst in het echt zien voor je je keuze maakt? Laat het ons weten! Wij geven je graag een rondleiding. 

Gevaren

Dagopvang en buitenschoolse opvang 

Vlakbij de Maas vooraan in het dorp ligt tegenover basisschool Lambertus de dagopvang en de buitenschoolse opvang Gevaren. De locatie is goed bereikbaar door de ligging aan een doorgaande weg en de ruime parkeergelegenheid. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier terecht, ook voor voor- en vroegschoolse educatie. Natuurlijk is er voor alle kinderen speelgoed dat past bij de leeftijd. De jongsten vergroten door een methode op jaarbasis met tien thema’s de belevingswereld en de taalontwikkeling. De buitenschoolse opvang is verdeeld over beneden- en bovenverdieping. Er kan lekker geknutseld worden, gespeeld en gebouwd in aparte hoekjes in de grote hal. Met maandelijkse thema’s en een apart activiteitenaanbod is er altijd wat te doen. Ook buiten is het spelmateriaal speciaal ontwikkeld voor de leeftijd. Zo is er voor de jongste peuters een buitenkeuken met potten en pannen, een leuk speelhuisje en een glijbaan. Voor de oudere kinderen is er een groot speeltoestel en een zandbak waar naar hartenlust gespeeld kan worden. 

Robijnstraat

Dagopvang en buitenschoolse opvang 

De opvang aan de Robijnstraat wordt ook wel de Octopus genoemd. Deze moderne locatie ligt aan een veilige weg met voldoende parkeergelegenheid. Extra leuk aan deze locatie is dat ernaast een mooie, grote speeltuin ligt. Hier worden zowel kinderen op de dagopvang opgevangen als voor de buitenschoolse opvang. Door middel van thema’s binnen een methode wordt de belevingswereld en taalontwikkeling van de allerjongsten vergroot. De Octopus is ook een geschikte locatie voor voor- en vroegschoolse educatie. Voor de babygroep is er een speciaal afgebakende ruimte. Daar kan je kind ongestoord spelen. De oudere kinderen kunnen lekker spelen op de grote speelplaats met een speciaal verkeersplein en een hele grote zandbak. 

Meestersweg

Peuterarrangement

In Basisschool Lambertus is je kindje helemaal welkom in het Peuter- en Kleuter Speelparadijs. De peutergroepen zitten op deze locatie namelijk samen in de gang met de kleuters van groep 1 en 2 van de basisschool. Zo kunnen de kinderen veel van elkaar leren en lekker met elkaar spelen. Regelmatig volgt het peuterarrangement de thema’s van de kleuters en andersom. Spel- en leermoment worden met elkaar verweven. Ook voor voor- en vroegschoolse educatie is je kind hier op zijn plek. De ruimtes zijn groot en licht en dat maakt ze ideaal voor het peuterarrangement. Er is een eigen ingang vanuit de speelplaats aan de achterkant waardoor de groepen heel erg toegankelijk zijn. Buiten is er een leuk speeltoestel en spelmateriaal dat je kind uitdaagt. 

Ons adres is:
Gevaren 3, 6071 BP Swalmen

Ons telefoonnummer is:
0475 – 50 50 50 (keuze 2 daarna keuze 1)

Registratienummer van de BSO:
LRK: 844176126

Registratienummer van de kinderopvang :
LRK: 221705491

Ons adres is:
Meestersweg 5, 6071 BN Swalmen

Ons telefoonnummer is:
0475 – 50 50 50 (keuze 2 daarna keuze 2)

Registratienummer van het Peuterarrangement :
LRK: 141575293

Ons adres is:
Robijnstraat 6, 6071 VK Swalmen

Ons telefoonnummer is:
0475 – 50 50 50 (keuze 2 daarna keuze 3)

Registratienummer van de BSO:
LRK: 375139394

Registratienummer van de kinderopvang:
LRK: 678060745