Hallo kleintje...

Kom jij bij ons spelen, slapen, knuffelen en vooral ontdekken!

Je zoekt voor je kleintje een veilige en vertrouwde plek. Een plek waar professionals naar je luisteren, want jij kent je kind het allerbeste. Onze professionals volgen het ritme van je kind. Dus slapen en eten mag je kind zoveel mogelijk volgens het eigen ritme doen. Je kind krijgt meegebrachte flesvoeding of moedermelk en zodra het ouder is zorgt Leef Kind voor gezonde voeding.  

Spelen en ontdekken

De ruimtes en het meubilair op iedere Leef Kind-locatie zijn helemaal afgestemd op de kinderen. Het liefst zijn wij zoveel mogelijk buiten. In de eigen tuinen of lekker het bos in. Onze pedagogisch medewerkers bieden stimulerende activiteiten aan, passend bij de ontwikkelingsfase van je kind. Zij stimuleren te ontdekken, te spelen en contact te leggen. Voor peuters is de dagopvang ook een goede voorbereiding op de basisschool.

Je kind mag vooral spelen en ontdekken. Samen met de andere kinderen is een dag bij Leef Kind een heerlijk avontuur voor jouw kind!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.