Kinderdagverblijf

Hallo kleintje...

Kinderen van andere leeftijden hebben andere behoeften. Baby’s hebben iets anders nodig dan dreumesen en peuters. De opvang past altijd bij jou en je kleintje. Het ritme van je kind is ons uitgangspunt. We volgen zoveel mogelijk de slaap- en voedingstijden die je als ouders thuis hebt. Onze pedagogisch medewerkers houden de ontwikkeling van jouw kind goed in de gaten en houden je daar ook van op de hoogte. 

Spelen en ontdekken

De ruimtes en het meubilair op iedere Leef Kind-locatie zijn helemaal afgestemd op de kinderen. Er zijn boxen en vloerkleden. Daar kunnen baby’s samen met anderen spelen en kruipen (of in ieder geval oefenen!). Voor iedereen is er speelgoed dat past bij hun leeftijd en hun individuele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers lezen ook graag voor: dan zetten we je kind in een wipper, op schoot of – als ze dat al kunnen – op de grond. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind te ontdekken, te spelen en contact te leggen. Waar nodig stellen ze ook grenzen. Voor peuters is de opvang ook een goede voorbereiding op de basisschool. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en er wordt samen gewandeld. Samen met de andere kinderen is een dag op de kinderopvang een heerlijk avontuur voor je kind. 

Spelen en ontdekken

De ruimtes en het meubilair op iedere Leef Kind-locatie zijn helemaal afgestemd op de kinderen. Er zijn boxen en vloerkleden. Daar kunnen baby’tjes samen met anderen spelen en kruipen (of in ieder geval oefenen!). Voor iedereen is er speelgoed dat past bij hun leeftijd en hun individuele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers lezen ook graag voor: dan zetten we je kindje in een wippertje, op schoot of – als ze dat al kunnen – met hun billen op de grond. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kindje te ontdekken, te spelen en contact te leggen. Waar nodig stellen ze ook grenzen. Voor peuters is de opvang ook een goede voorbereiding op de basisschool. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en er wordt samen gewandeld. Samen met de andere kinderen is een dag op de kinderopvang een heerlijk avontuur voor je kindje.