Nieuws

We zijn los!

Het afgelopen jaar zijn we hard bezig geweest de samenwerking tussen Stichting Kinderopvang Roerstreek (SKR) en Stichting Kinderopvang Swalmen (SKS) te verstevigen en te professionaliseren op het gebied van management en administratie. Onze pedagogisch medewerkers kunnen zich daardoor maximaal concentreren op hun taak: het begeleiden van jouw kind.

Door samen te gaan, blijven we bij hetzelfde doel: kinderen uit laten groeien tot zelfstandige, mondige mensen die klaar zijn voor de maatschappij van morgen.  De leeftijd tussen 0 en 13 jaar is een belangrijke tijd voor je kind waarin hij of zij de vaardigheden ontwikkelt die bepalend zijn voor de rest van zijn leven. Als zelfversterker stimuleren we bij Leef Kind het zelfbewustzijn van je kind én leren we hem of haar grip te krijgen op zijn eigen emoties en de wereld om ons heen.

Bij deze samenkomst van twee stichtingen en één gezamenlijke visie is een nieuwe website meer dan welkom. Een website die uitstraalt wie we zijn, waar we voor staan en hoe we jou en je kind(eren) het beste kunnen helpen.

Wil jij meer weten of ontdekken waar Leef Kind nog meer voor staat of wat we voor je kunnen betekenen? Deze website geeft antwoord op al je vragen!